Babagan awake dhewe

FuXinCheng Tools Co. Ltd. punika Supplier profesional kanggo kabeh jinis pribadi nglereni. Perusahaan dumunung ing Xixiashu Industrial Park, Changzhou, Provinsi Jiangsu, China. Iku 4km adoh saka bandara Liyang, 3km from Shanghai-Nanjing Road, Liyang kali Yangtze port 1.5 kilometer, Station Railway Liyang 36 kilometer, tanah lan lalu lintas udhara banget trep.
Pabrik utamané mrodhuksi pengeboran, panggilingan mesin kanggo motong, reamer, boring cutter lan standar dhuwur tliti lan alat non standar nglereni. Produksi pabrik kita, ditrapake kanggo Processing saka logam campuran baja, stainless steel, baja matak, nonferrous logam lan campuran liyane Aluminium. Kita pabrik wis sawetara diimpor mesin grinding CNC, kayata 5-kapak CNC mecah mesin, Anca gilingan, Walter saka Jerman lan ing. Sing standar pengawasan ketat kanggo mesthekake saben cutter punika periksa dening Zoller Measuring lan Inspecting Machine.
Kita bakal nyedhiyani layanan kualitas paling, prices puas, lan wis digawe reputasi apik kanggo pelanggan ing saindhenging donya kanggo produk kualitas apik kita, becik welcome pelanggan saka kabeh ndonya.


WhatsApp Online Chat !