FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn? Aja duwe pabrik?

We are Produsèn Professional, kita kudu luwih saka 15 taun pengalaman ing lapangan iki.

Ora free shipping bisa?

Aku ora kurban layanan kapal free, nanging kita bakal menehi sawetara diskon yen sampeyan tuku produk jumlahe akeh.

Bisa ngirim produk kanggo Forwarder kita ing China?

Ya, yen sampeyan duwe Forwarder in China, aku bakal bungah kanggo ngirim produk kanggo wong / dheweke.

Kowe nggawe OEM?

Ya, kita apa. We kudu mesin laser, bisa laser logo lan ukuran ing awak panggilingan mesin kanggo motong, bisa uga print labels.

Carane bab wektu pangiriman?

Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman beda. Biasane dadi 5 ~ 10 dina. Kita bisa ngomong sampeyan negara persediaan pas yen perlu.

Bisa gawé carbide Tool Special?

Ya We bisa. Saka 2013 taun. pasar utama pabrik Kita saka pabrik mburi standar kanggo pribadi khusus. alat khusus miturut drawing lan sampel.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !