Paket & Delivery Details

Packages
(1) Salah plastik pipo Pack siji Piece, 10 bêsik saben klompok.
(2) Gunakake kertas gelembung udara kanggo encase kertas plastik.
(3) bagean Putih kanggo nglindhungi suling pemotong.
(4) account Laser lan demensions ing awak pemotong, labels print.
(5) Sijine barang encased karo kertas gelembung udara menyang karton.
(6) diinget bakal ditampa miturut kabutuhan.
Delivery Details
5-20 dina sawise nampa simpenan. (Yen produk ing Simpenan bakal warta bebarengan)
Pembayaran Ways  
T / T, Western Union, Paypal, wasiat ( Pilih cara trep Panjenengan )
Kintunan Ways
DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS , port punika shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
                        


WhatsApp Online Chat !