• banner03

produkti ynë

Të gjitha llojet e hapëse karabit mulliri të cilat mund të plotësojnë kërkesat e shumë industri.
roughing fund mulli për çelik

roughing fund mulli për çelik

Kjo rougher qëllim të përgjithshëm është projektuar për hi ...
Mëso më shumë
mulli fund Mirco

mulli fund Mirco

Designed to machine high hardened materials. Su...
Mëso më shumë
Fundi mulli për të punuar me dru

Fundi mulli për të punuar me dru

Wood mulliri prestar punës është një mjet rrotullues wi ...
Mëso më shumë
Këndi mulli fund rrezja

Këndi mulli fund rrezja

Designed for general purposes to carbon steels,...
Mëso më shumë
karabit mulli fund 4flutes HRC55

karabit mulli fund 4flutes HRC55

Designed for general purposes to carbon steels,...
Mëso më shumë
top fund hundë mulli HRC55

top fund hundë mulli HRC55

Designed for general purposes to carbon steels,...
Mëso më shumë

Rreth prerjes mjete

Një ndërmarrje gjithëpërfshirëse specializuar në prodhimin e mjeteve karabit prerjes dhe produkteve të përafërta

  pse na zgjodhet ne

  Kapitali i fortë dhe hulumtim dhe zhvillim të aftësive dhe të pajisur me një sistem të plotë dhe shkencor të menaxhimit të cilësisë

  FuXinCheng Tools Co Ltd, është një furnizues profesional për të gjitha llojet e mjeteve të prerjes. Kompania është e vendosur në Xixiashu Parkut Industrial, Changzhou, Jiangsu Province, China. Kjo është 4 km larg nga aeroporti Changzhou, 3 km nga Shanghai-Nanjing autostradë, Changzhou Yangtze River port 1.5 kilometra, Changzhou stacionin hekurudhor 36 kilometra, të tokës dhe të trafikut ajror është shumë i përshtatshëm.

  Lexo më shumë

  Kompania New

  Keep up me informacionet e fundit në lidhje me industrinë e prerjes mjet.

  From January to November 2018, the output...

  11/01/19
  According to the statistics of the National Bureau of Statistics, from January to November, the output of ten non-ferrous metals in China was 50.43 million tons, a year-on-year increase of 6.1%. Among them, refined co...më shumë ....

  China’s smart manufacturing will we...

  28/12/18
  Intelligent manufacturing refers to the deep integration of the new generation of information and communication technology and advanced manufacturing technology. It runs through all aspects of manufacturing activities...më shumë ....

  CNC machine tool special results applicat...

  21/12/18
  On December 11th, it was sponsored by the Implementation Management Office of the “High-end CNC Machine Tool and Basic Manufacturing Equipment” Science and Technology Major (04 Special Project), Industrial Development...më shumë ....

  China and the United States reach consens...

  07/12/18
  On the evening of December 1, local time, President Xi Jinping and US President Trump met in Buenos Aires, Argentina. After the meeting, the relevant person in charge of the Chinese economic and trade team told report...më shumë ....

  How do machine tool companies achieve gre...

  30/11/18
  With the increasing demand for environmental protection in the “Golden Mountain and Silver Mountain, Green Water Mountain”, the manufacturing industry is indispensable for the transition to green manufacturing, and th...më shumë ....
  WhatsApp Online Chat !