• banner1
  • banner02
  • banner03

produk urang

Sakabeh tipe cutters carbide panggilingan anu bisa minuhan sarat loba industri.
ngagiling tungtung mirco

ngagiling tungtung mirco

Husus pikeun motong karasa luhur, mémang dir ...
diajar deui
tungtung ngagiling keur kerja kai

tungtung ngagiling keur kerja kai

Kai panggilingan digawé cutter mangrupakeun alat wi usaha Rotary ...
diajar deui
sudut ngagiling radius tungtung

sudut ngagiling radius tungtung

Designed for general purposes to carbon steels,...
diajar deui
ball tungtung irung ngagiling HRC55

ball tungtung irung ngagiling HRC55

Dirancang pikeun tujuan umum pikeun steels karbon ...
diajar deui
ngagiling aluminium tungtung

ngagiling aluminium tungtung

Applied for aluminum and aluminum alloys. Desig...
diajar deui

Ngeunaan parabot motong

Hiji perusahaan komprehensif specializing dina produksi parabot motong carbide jeung produk nu patali
  • palayanan

    palayanan

  • kategori

    kategori

  • RFQ

    RFQ

  • inpormasi

    inpormasi

naha milih kami

Ibukota kuat sarta panalungtikan sarta pamekaran kamampuhan jeung digitus kalawan sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah

FuXinCheng Pakakas Co. Ltd. mangrupakeun supplier profésional pikeun sagala jinis parabot motong. Pausahaan ieu lokasina di Xixiashu Industrial taman, Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Ieu 4km jauh ti bandara Changzhou, 3km ti Shanghai-Nanjing Expressway, Changzhou Yangtze River port 1,5 kilometer, Stasiun Railway ChangZhou 36 kilométer, darat jeung lalulintas hawa pisan merenah.

Maca deui

parusahaan Anyar

Tetep nepi sareng inpo nu panganyarna tentang industri alat motong.

Walter – steel parts dandruff proce...

21/06/18
Walter Inc launched a special processing steel material of new powder metallurgy high speed steel extrusion Taps TC430 Supreme (Zhi Qiang): with or without lubrication groove, the axial or radial cooling, or without i...langkung ....

Promoting the transformation and upgradin...

14/06/18
We will optimize the industrial structure, speed up the transformation of new and old energy, accelerate the restructuring of the industry, eliminate backward enterprises and eliminate excess capacity.” Guangxi ...langkung ....

Australia’s largest machine tool co...

06/06/18
On the morning of 18, the opening ceremony of the new headquarters of the Australia ANCA Group Asia Pacific headquarters was held at the International Intelligent Manufacturing Service Industrial Park of the Shanghai ...langkung ....

What factors can cause workpiece deformat...

30/05/18
The problem of workpiece deformation in machining is a difficult problem to solve. First, we must analyze the causes of the deformation and then take measures to deal with it. 01 the material and structure of the work...langkung ....

The focus of the international mold manuf...

02/05/18
International mold is being aimed at the Chinese market, and gradually closer to China. Our Chinese mold should rely on this good development environment and strive to strengthen it. Throughout the world, the mold man...langkung ....
WhatsApp Online Chat !