• banner03

produk urang

Sakabeh tipe cutters carbide panggilingan anu bisa minuhan sarat loba industri.
ngagiling tungtung mirco

ngagiling tungtung mirco

Designed to machine high hardened materials. Su...
diajar deui
tungtung ngagiling keur kerja kai

tungtung ngagiling keur kerja kai

Kai panggilingan digawé cutter mangrupakeun alat wi usaha Rotary ...
diajar deui
sudut ngagiling radius tungtung

sudut ngagiling radius tungtung

Designed for general purposes to carbon steels,...
diajar deui

Ngeunaan parabot motong

Hiji perusahaan komprehensif specializing dina produksi parabot motong carbide jeung produk nu patali

    naha milih kami

    Ibukota kuat sarta panalungtikan sarta pamekaran kamampuhan jeung digitus kalawan sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah

    FuXinCheng Pakakas Co. Ltd. mangrupakeun supplier profésional pikeun sagala jinis parabot motong. Pausahaan ieu lokasina di Xixiashu Industrial taman, Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Ieu 4km jauh ti bandara Changzhou, 3km ti Shanghai-Nanjing Expressway, Changzhou Yangtze River port 1,5 kilometer, Stasiun Railway ChangZhou 36 kilométer, darat jeung lalulintas hawa pisan merenah.

    Maca deui

    parusahaan Anyar

    Tetep nepi sareng inpo nu panganyarna tentang industri alat motong.

    From January to November 2018, the output...

    11/01/19
    According to the statistics of the National Bureau of Statistics, from January to November, the output of ten non-ferrous metals in China was 50.43 million tons, a year-on-year increase of 6.1%. Among them, refined co...langkung ....

    China’s smart manufacturing will we...

    28/12/18
    Intelligent manufacturing refers to the deep integration of the new generation of information and communication technology and advanced manufacturing technology. It runs through all aspects of manufacturing activities...langkung ....

    CNC machine tool special results applicat...

    21/12/18
    On December 11th, it was sponsored by the Implementation Management Office of the “High-end CNC Machine Tool and Basic Manufacturing Equipment” Science and Technology Major (04 Special Project), Industrial Development...langkung ....

    China and the United States reach consens...

    07/12/18
    On the evening of December 1, local time, President Xi Jinping and US President Trump met in Buenos Aires, Argentina. After the meeting, the relevant person in charge of the Chinese economic and trade team told report...langkung ....

    How do machine tool companies achieve gre...

    30/11/18
    With the increasing demand for environmental protection in the “Golden Mountain and Silver Mountain, Green Water Mountain”, the manufacturing industry is indispensable for the transition to green manufacturing, and th...langkung ....
    WhatsApp Online Chat !