Tentang Kami

FuXinCheng Pakakas Co. Ltd. mangrupakeun supplier profésional pikeun sagala jinis parabot motong. Pausahaan ieu lokasina di Xixiashu Industrial taman, Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Ieu 4km jauh ti bandara Changzhou, 3km ti Shanghai-Nanjing Expressway, Changzhou Yangtze River port 1,5 kilometer, Stasiun Railway ChangZhou 36 kilométer, darat jeung lalulintas hawa pisan merenah.
Pabrik utamana ngahasilkeun bor, panggilingan cutter, reamer, boring cutter tur baku precision tinggi sejen tur alat non baku motong. Produksi pabrik urang urang, lumaku ka ngolah baja alloy, stainless steel, baja tuang, logam nonferrous na Galunggung séjén Aluminium. Pabrik urang boga sababaraha diimpor mesin grinding CNC, kayaning 5-kampak CNC grinding mesin, ANCA coét, Walter ti Jerman jeung saterusna. Standar pamariksaan ketat pikeun mastikeun unggal cutter ieu inspected ku Zoller ngukur na Inspecting Mesin.
Urang bakal nyadiakeun layanan kualitas anu pangalusna, harga nyugemakeun, sarta geus digawe reputasi alus keur konsumén di sakuliah dunya pikeun produk kualitas alus urang, warmly wilujeng sumping para nasabah ti sakuliah dunya.


WhatsApp Online Chat !