ball tungtung irung ngagiling HRC55

Pondok Description:


  • ● Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland): ● Material: Carbide
  • ● Diameter: 1-20mm: ● Flute Number: 2/3/4 and comsized
  • ● Overall Length: 50-150mm: ● OEM: Available
  • ● Surface: Ticn/Tin/Tiain/Uncoated: ● Size: Customers Requirements
  • ● Application: CNC Process: ● Controlling Mode: CNC Tooling System
  • ● Processing Type: Metal Cutting Tools: ● Usage: General High Speed Cutting
  • ● Suitable for: Carbon Steel: ● Port: Shanghai
  • ● Payment Terms: : Western Union, Paypal, D/A, D/P, T/T
  • ● Delivery Time: : 7-10 Working Days
  • ● Packing: Carton: ● Express: Fedex,DHL,EMS
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dirancang pikeun tujuan umum pikeun steels karbon, steels alat, steels alloy na steels steel.

    Cocog jeung machining speed tinggi dina kaayaan baseuh atawa garing.

    Dirancang pikeun panggilingan tina liang handap radius, Gurame jeung contours husus.

    Aplikasi dina speed tinggi machining, kaayaan motong baseuh jeung garing.

    IMG_4443

    IMG_4445IMG_4280company profileapplicationFAQpayment&service


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !