carbide ngagiling tungtung 4flutes HRC55

Pondok Description:


  • ● Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland): ● Material: Carbide
  • ● Diameter: 1-20mm: ● Flute Number: 2/3/4 and comsized
  • ● Overall Length: 50-150mm: ● OEM: Available
  • ● Surface: Ticn/Tin/Tiain/Uncoated: ● Size: Customers Requirements
  • ● Application: CNC Process: ● Controlling Mode: CNC Tooling System
  • ● Processing Type: Metal Cutting Tools: ● Usage: General High Speed Cutting
  • ● Suitable for: Carbon Steel: ● Port: Shanghai
  • ● Payment Terms: : Western Union, Paypal, D/A, D/P, T/T
  • ● Delivery Time: : 7-10 Working Days
  • ● Packing: Carton: ● Express: Fedex,DHL,EMS
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dirancang pikeun tujuan umum pikeun steels karbon, steels alat, steels alloy na steels steel.

    Cocog jeung machining speed tinggi dina kaayaan baseuh atawa garing.

    4 flutes ngamungkinkeun pikeun hadé rengse sapotong karya.

    Aplikasi dina speed tinggi machining, kaayaan motong baseuh jeung garing.

    图片1

    图片4company profileapplicationFAQpayment&service


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !