tungtung ngagiling keur kerja kai

Pondok Description:


  • ● Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland): ● Material: Carbide
  • ● Diameter: 1-20mm: ● Flute Number: 2/3/4 and comsized
  • ● Overall Length: 50-150mm: ● OEM: Available
  • ● Surface: Ticn/Tin/Tiain/Uncoated: ● Size: Customers Requirements
  • ● Application: CNC Process: ● Controlling Mode: CNC Tooling System
  • ● Processing Type: Metal Cutting Tools: ● Usage: General High Speed Cutting
  • ● Suitable for: Carbon Steel: ● Port: Shanghai
  • ● Payment Terms: : Western Union, Paypal, D/A, D/P, T/T
  • ● Delivery Time: : 7-10 Working Days
  • ● Packing: Carton: ● Express: Fedex,DHL,EMS
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kai panggilingan digawé cutter mangrupakeun alat usaha Rotary kalawan huntu hiji atawa leuwih cutter dipaké di panggilingan. Nalika digawé, alat awakna rotates, objek olahan teu diputer, sarta huntu cutter anu motong off bagian cadang intermittently dina urutan.

     

    IMG_4526

     

    IMG_4524

    company profileapplicationFAQpayment&service


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !