FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén? Dupi anjeun gaduh pabrik?

Kami produsén Profesional, urang kudu leuwih ti 15 taun pangalaman dina widang ieu.

Teu pengiriman barang haratis téh mungkin?

Simkuring teu nawiskeun jasa pengiriman barang haratis, tapi kami baris masihan anjeun sababaraha diskon lamun meser produk kuantitas badag.

Dupi anjeun ngirim produk mun Forwarder kami di Cina?

Sumuhun, lamun boga forwarder di Cina, abdi bakal bungah pikeun ngirim produk manéhna / nya.

Anjeun sangkan OEM?

Sumuhun, urang ngalakukeun. Simkuring gaduh mesin laser, tiasa laser logo anjeun sarta ukuran dina awak panggilingan cutter, ogé bisa nyitak labél.

Kumaha ngeunaan waktu pangiriman?

Nurutkeun kana ukuran sarta kuantitas, waktu pangiriman mah béda. Biasana jadi 5 ~ 10 dinten. Bisa ngabejaan ka maneh kaayaan inventory pasti lamun perlu.

Dupi anjeun ngahasilkeun carbide Alat Special?

Sumuhun Urang tiasa. Ti 2013 taun. pasar utama pabrik urang téh ti cyber tungtung baku pikeun parabot husus. alat husus nurutkeun gambar anjeun jeung sampel.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !