Pakét & Pangiriman Rincian

Bungkusan
(1) Hiji pipe plastik pak hiji sapotong, 10 lembar per grup.
(2) Paké kertas gelembung hawa mun encase kertas plastik.
(3) bagian Bodas keur nangtayungan suling tina cutters.
(4) brand laser sarta demensions dina awak cutters, labél print.
(5) Nunda barang encased jeung kertas gelembung hawa kana karton teh.
(6) packing lianna bakal katampa nurutkeun pangabutuh anjeun.
Pangiriman Rincian
5-20 poé sanggeus narima titipan. (Lamun produk di stock bakal dispatch sakaligus)
pamayaran Cara  
T / T, Western Union, PayPal, Escrow ( Pilih cara merenah anjeun )
kiriman Cara
DHL, UPS, FEDEX, TNT, suweng , port nyaeta Shanghai, ningbo, shenzhen jsb
                        


WhatsApp Online Chat !